MedWatch

Bavarian bifalder amerikansk lov om biologisk forsvar

USA har vedtaget en lov, der sikrer ny milliardstøtte til programmer omkring landets biologiske forsvar. Det glæder Bavarian Nordic, som flere gange tidligere har nydt godt af disse programmer.

Foto: PR Bavarian

Biotekselskabet Bavarian Nordic bifalder den amerikanske regerings vedtagelse af loven Pandemic and All-Hazards Preparedness and Advancing Innovation Act of 2019, PAHPA.

Det skriver selskabet tirsdag morgen.

Loven forlænger og forbedrer støtten til centrale programmer og initiativer omkring det amerikanske biologiske forsvar med samlet 1,2 mia. dollar årligt over de næste fem år, skriver Bavarian.

"Forlængelsen af PAHPA-lovgivningen er kritisk for at sikre fremtiden for USA's biologiske forsvar, og vi er glade for, at regeringen fortsat yder stærk opbakning til vores partnere med sammenlagt næsten 2 mia. dollar de næste fem år."

"Bevillingen til project bioshield special reserve fund, SRF, de næste 10 år er uden fortilfælde og bidrager til at skabe et mere bæredygtigt fundament for virksomheder som vores for at kunne udvikle nødvendige medicinske modforanstaltninger. Vores succesfulde partnerskab med den amerikanske regering bygger på dette vigtige fundament," siger Paul Chaplin, der er administrerende direktør i Bavarian Nordic, i meddelelsen.

Bavarian får 290 mio kr fra den amerikanske regering 

Stor amerikansk ordre giver jackpot til Bavarian Nordic 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier