MedWatch

Nasdaq banker Oncology Venture på plads efter mangelfuld børsmeddelelse

Nasdaq-børsen i Stockholm har pålagt biotekselskabet Oncology Venture at offentliggøre de finansielle detaljer om torsdagens køb af en større ejerandel af et lovende kræftmiddel.

Nasdaq-børsen i Stockholm tvinger Oncology Venture til at offentliggøre finansielle detaljer om selskabets handel med potentielt kræftmiddel. | Foto: Oncology Venture, PR

Biotekselskabet Oncology Venture har endnu en gang fået ørene i maskinen hos den svenske Nasdaq-børs.

Først var det usikkerhed om Oncology Ventures finanser, der i marts kortvarigt fik børsen til at sætte ”rødt advarselsflag” ved selskabet og placere det på børsens observationsliste.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier