MedWatch

Celgene-chefer får topposter hos BMS efter opkøb

Flere ledende personer fra Celgene får plads i direktionen hos Bristol-Myers Squibb, der tidligere i år købte Celgene i en handel til 487 mia. kr.

Foto: Regis Duvignau/Reuters

Bristol-Myers Squibb, BMS, har gentegnet organisationsdiagrammet efter opkøbet af Celgene.

Det har givet plads i direktionen til flere ledende medarbejdere hos Celgene, oplyser BMS.

Det sker for at "udvikle nøgleaspekter af selskabets F&U- og kommercialiseringsarbejde til at drive den fortsat vækst i en yderst succesfuld portefølje af markedsførte lægemidler, maksimere mulighederne for de seks nært forestående lanceringer og skabe værdi for den kombinerede portefølje," lyder det i meddelelsen.

Blandt de nye ansigter i direktionen er Rupert Vessey fra Celgene, der bliver selskabets nye chef for forskning og tidlig udvikling; Nadim Ahmed, der, der bliver ansvarlig for det kommercielle arbejde med selskabets portefølje af lægemidler mod hæmatologiske sygdomme, og Celgenes finansdirektør David Elkins, der overtager samme ansvarsområde hos BMS fra Charles Bancroft.

I spidsen for det hele vil fortsat sidde Giovanni Caforio, der også før fusionen var formand og direktør for Bristol-Myers Squibb.

I forbindelse med udnævnelsen af nye direktører fortæller BMS, at selskabets hidtidige forskningsdirektør Tom Lynch stopper ved udgangen af september for at søge nye muligheder, mens finansdirektør Charles Bancroft fortsætter i en overgangsrolle indtil 2020, hvor han efter 35 år i BMS går på pension.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier