MedWatch

David Solomons biotekselskab får adgang til britisk gendatabase

Britiske Silence Therapeutics med tidligere Zealand Pharma-topchef David Solomon i spidsen skal nu bruge en database i hjemlandet med mere end 100.000 personers gendata til at finde frem til nye sygdomsrelaterede gener, man kan udvikle sine såkaldte RNAi-lægemidler mod.

Foto: PR

Biotekselskabet Silence Therapeutics, der i løbet af det seneste lille års tid har været styret af den tidligere Zealand Pharma-topchef David Solomon, har indgået en ny aftale med Genomics England. Det oplyser biotekselskabet i en pressemeddelelse.

Genomics England hører under det britiske sundhedsministerium og kan sidestilles med Nationalt Genom Center herhjemme. Selskabet har genereret en unik database med 100.000 personers genom - altså personernes samlede arvemasse - hvor man har kædet sekventeringsdata for hele genomer sammmen med kliniske data.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier