MedWatch

Aarhus-selskab jagter millioner til potentielt milliardmiddel

Biotekselskabet Aimvion har gjort en opdagelse, der har potentiale til effektiv behandling af autoimmune sygdomme. Men den videre udvikling kræver millioner, som selskabet nu er på jagt efter. "Vi står med et muligt lægemiddel, der kan vise sig milliarder af dollars værd," lyder det fra selskabet.

CSO Magdalena Janina Laska og og adm. direktør Shervin Bahrami, Aimvion. | Foto: Privat

En ny opdagelse, der kan vise sig at være milliarder af dollar værd. Det er i al beskedenhed budskabet fra en af to forskere fra biotekselskabet Aimvion, der er stiftet på baggrund af teknologi udviklet på Aarhus Universitet, hvor selskabet i dag har base med laboratorier, mens kontorfaciliteterne er andetsteds i byen.

For efter tre års dedikeret forskning og en serie lovende prækliniske forsøg er grundlægger og adm. direktør Shervin Bahrami nu klar til at offentliggøre opdagelsen og fortælle om perspektiverne i den.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier