MedWatch

Virogates' omsætning og underskud vokser – men der er nok penge at tage af

Underskuddet hos det børsnoterede diagnostikselskab Virogates voksede i årets første kvartal, men selskabet har kontanter på kistebunden og kan samtidig glæde sig over næsten en fordobling i omsætningen.

Virogates' diagnostiske test Suparnostic kan måle generelle inflammationsniveauer i blodet, hvilket hospitalspersonale kan benytte i deres vurdering af forskellige patienters risiko for alvorlig sygdom. | Foto: Virogates/PR

Birkerød-baserede Virogates aflagde mandag et regnskab for første kvartal, som viste opgang i omsætningen og nedgang i resultatet.

Selskabet omsatte for 1,1 mio. kr. i kvartalet, hvilket var 93 pct. mere end samme periode sidste år.

Kvartalets resultat var et underskud på 3,7 mio. kr., hvilket var 59 pct. mere end sidste års underskud på 2,3 mio. kr.

Regnskabet viste også, at Virogates har 56 mio. kr. på kistebunden, hvilket betyder, at der med det nuværende underskud fortsat er masser af penge at tage af.

Den helt store arbejdsopgave for selskabet ligger således fortsat uden for regnskabsbøgerne. Virogates har sat et mål om at indhente 40 faste, betalende kunder til selskabets blodtest Suparnostic inden udgangen af 2020, og fik i sidste uge kunde nummer tre på listen i form af Amager Hospital.

Amager Hospital bliver Virogates' tredje betalende kunde

Virogates-chef på jagt efter milliardmarked: "Det går fuldstændig efter planen"

Virogates fastholder sit 2020-mål med voksende omsætning og underskud 

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier