MedWatch

Danske investorer har investeret 370 millioner kr. i Teva

Teva er fortsat den mest populære udenlandske aktie blandt danske investorer, viser opgørelse fra Nationalbanken.

Foto: /Ritzau Scanpix/Reuters/Amir Cohen

Selvom danske investorer næsten har halveret deres samlede investeringer i Teva det seneste år, så er der stadig stor tiltro til at Kåre Schultz kan vende udviklingen i selskabet.

Ifølge en opgørelse fra Nationalbanken er aktien således stadig den mest populære udenlandske aktie blandt danske investorer, der ved udgangen af februar samlet havde Teva-aktier for 370 mio. kr., skriver Berlingske.

Kåre Schultz tiltrådte i 2017 hos den israelske kopiproducent, og det udløste samtidig en massiv interesse blandt danske investorer, der over det efterfølgende halve år investerede næsten 700 mio. kr i  det nødlidende selskab, hvor Kåre Schultz har sat ind med en stor spareplan for at få forretningen på ret køl.

Teva-aktien toppede i august 2018, men er siden faldet cirka 40 pct.

"Investorerne har lige nu taget den skeptiske hat på og tror ikke på, at Teva vil være i stand til at lave den turnaround, som Kåre Schultz er blevet ansat til," siger Per Hansen, investeringsøkonom hos Nordnet, til avisen.

Danskere har investeret 695 mio kr i Kåre Schultz  

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier