MedWatch

Medicinalselskaber lurer på Genmab-kandidat

En lægemiddelkandidat mod blandt andet lymfekræft fra Genmab tiltrækker sig opmærksomhed fra andre selskaber, siger adm. direktør Jan van de Winkel.

Foto: /Ritzau Scanpix/Sofie Mathiassen

Interessen for Genmabs tidlige pipeline af mulige lægemidler er stor blandt andre medicinalselskaber, der ønsker at indgå partnerskaber med den danske virksomhed.

Det siger topchef Jan van de Winkel til Børsen, hvor han blandt andet fremhæver kandidaten Duobody-CD3xCD20, der er rettet mod mod B-celledefekter, blandt andet lymfekræft.

"Vores program er hundrede gange mere potent end stoffet fra Regeneron, og to til fire gange mere potent end det bedste program fra Roche. Der er overvældende interesse fra hele verden for at få adgang til det program. Det er et af de mest spændende programmer, vi har i pipelinen," siger han til avisen.

Genmab afventer aktuelt flere data fra forsøg med Duobody-CD3xCD20, førend en eventuel partneraftale kan komme på tale.

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier