MedWatch

Fabrikschef i Novo: Kalundborg-fabrik skal producere fremtidens diabetesmedicin

Med en 650 mio. kr. stor indsprøjtning vil Novo Nordisks fabrik i Kalundborg være rustet til at producere næste generation af diabetesprodukter. "Vi styrker fleksibiliteten af vores produktionssetup," lyder det fra Novo-chef.

Michael Hallgren, fabrikschef i Novo Nordisk, glæder sig over, at fremtidens medicin til diabetikere nu kan produceres på selskabets fabrik i Kalundborg. | Foto: Novo Nordisk/PR

Det er fremtidens medicin til diabetikere, der blandt andet skal kunne produceres på Novo Nordisks fabrik i Kalundborg, og som Bagsværdselskabet derfor nu opgraderer, udvider og ombygger for i alt 650 mio. kroner.

"Med investeringerne ombygges de to pågældende fabrikker fra at kunne producere et produkt til at kunne producere flere produkter. På den måde vil fabrikkerne ikke blot fortsat kunne producere allerede markedsførte produkter, men også næste generation af diabetesprodukter," siger Michael Hallgren, der er produktionschef på fabrikken, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier