MedWatch

Dansk Hansa-topchef varmer op til at sende første produkt på markedet i 2020

Biotekselskabet Hansa Biopharma, der har danske Søren Tulstrup som adm. direktør, har fået ny finansdirektør. Det sker kort tid efter, at selskabet rejste 330 mio. kr. til lancering af selskabets lægemiddelhåb mod organafstødning ved nyretransplantation.

Foto: Hansa Biopharma

Da det børsnoterede svenske biotekselskab Hansa Biopharma - tidligere Hansa Medical - i november sidste år rejste 50 mio. dollars, 330 mio. kr., i en lynemission på den svenske Nasdaq-børs, lød det fra den danske direktør Søren Tulstrup, at de mange millioner skulle bruges til blandt andet at udbygge den kommercielle del af organisationen.

Her, godt tre måneder efter, har selskabet ansat en ny mand på posten som finansdirektør, der blandt andet får til opgave at sikre det finansielle grundlag for lanceringen af selskabets fremmeste lægemiddelkandidat, Imlifidase, som behandler komplikationer i forbindelse med nyretransplantationer, og som lige nu er i fase 2.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier