MedWatch

ALK omsatte for knap 3 mia i 2018 og vil vokse med 10 pct. i år

Den danske allergikoncern ALK runder regnskabsåret af med en toplinjevækst og indtjening på niveau med selskabets egne forventninger. ALK omsatte for 2,9 mia. kroner i 2018, og selskabet fastholder den tidligere udmeldte prognose for 2019, der lover en tocifret vækst på 10 pct.

Allergikoncernen ALK har torsdag morgen fremlagt regnskab for 2018. | Foto: ALK, PR

Det positive vækstmomentum fra de seneste ni måneder er fortsat ind i årets sidste kvartal for allergikoncernen ALK, der for helåret leverer en omsætning, der er en spids større end i fjor.

Det sker på trods af stigende salgs- og markedsføringsomkostninger, fortsatte produktrationaliseringer og effekten af tidligere kapacitetsproblemer. På driften melder selskabet dog om et stadig større minus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier