MedWatch

Novopen-opfinders nye selskab jagter kapital og partnerskaber

Det unge danske selskab Subcuject vil om få måneder starte tests af en engangspumpe til levering af biologiske lægemidler. I den forbindelse er selskabet på udkig efter partnere, ligesom det planlægger en kapitalrejsningsrunde, siger den nytiltrådte topchef, Jesper Roested.

Jesper Roested har tidligere været partner i Vækstfondens venture-enhed, som også har investeret i Subcuject. | Foto: Subcuject/PR

I starten af 2017 kastede Claus Schmidt Møller, som er manden bag Novo Nordisks injektionspen Novopen 4, sig ud i et iværksætter-eventyr og startede selskabet Subcuject.

Nu er han efter cirka to år i luften på vej til at kunne teste den endelige version af en mekanisk engangspumpe, der sættes på huden og leverer biologiske lægemidler på en nem og bekvem måde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier