MedWatch

Dansk J&J-agents bundlinje dykker med næsten 20 pct. - betaler udbytte på 6 mio

Selvom Protesekompagniet i 2018 tjente næsten 20 pct. mindre end året før, så ruller millionerne ind i den danske forhandler af produkter fra Johnson & Johnson og videre ned i lommerne på de nye ejere.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Nissen

I det første regnskabsår siden Sten Hylleborg Jørgensen slap tøjlerne i sit og broderens livsværk, Protesekompagniet, må selskabets nye ejere se bundlinjen dykke med næsten 20 pct. i forhold til året før.

Protesekompagniet er forhandler af produkter inden for det ortopædkirurgiske område og er dansk agent for life science-giganten Johnson & Johnsons datterselskab Depuy, som er en af verdens absolut største leverandører af ortopædkirurgiske implantater og instrumenter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier