MedWatch

Novo Nordisk har overtaget rettigheder til hormontest

Det amerikanske biotekselskab Strongbridge Biopharma har gennemført en handel med Novo Nordisk, der har overtaget de nordamerikanske rettigheder til selskabets lægemiddel Macrilen.

Foto: /Ritzau/Torben Åndahl/

Novo Nordisk har ikke længere noget økonomisk udestående med biotekselskabet Strongbridge Biopharma, hvorfra den danske medicinalvirksomhed i oktober købte rettighederne til lægemidlet Macrilen i USA og Canada.

Således oplyser Strongbridge Biopharma, at den har modtaget en engangsbetaling på 145 mio. dollars, knap 950 mio. kr., fra Novo Nordisk, der som led i aftalen desuden har købt aktier i det amerikanske selskab for ca. 250 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier