MedWatch

Analytiker: Ikke verdens bedste tidspunkt for Lundbecks topforsker at smutte

Det kommer ikke som en overraskelse for Sydbanks Søren Løntoft Hansen, at Lundbecks F&U-direktør Anders Gersel Pedersen går på pension. Men timingen kunne have været bedre, påpeger han. Han tror ikke, at CNS-selskabets nye internationale topchef har haft en direkte indvirkning på beslutningen.

Foto: /ritzau/Rune Pedersen

Lundbeck annoncerede tirsdag formiddag, at selskabets koncerndirektør for forskning og udvikling, gennem de seneste 7 år træder tilbage ved udgangen af 2018 for at gå på pension.

Afgangen lå lidt i kortene, da F&U-direktør Anders Gersel Pedersen har nået den pensionsmodne alder, og som sådan overrasker udviklingen ikke Sydbanks senioranalytiker på medicinalområdet, Søren Løntoft Hansen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier