MedWatch

Forsker får millioner til at opbygge helt ny medicinsk behandlingsform

Peter Nejsum har fået 3 mio. kr. til et projekt, som skal muliggøre et nyt medicinsk indsatsområde, der forhåbentligvis kan føre til nye immunbehandlinger og diagnosticere kræft i blodprøver. Men først skal han på det nærmeste slagteri og hente en spand spolorme.

Peter Nejsum, professor og forsker ved Aarhus Universitet, har fået 3 mio. kr. fra EU til sit projekt. | Foto: Tariq Mikkel Khan

På Aarhus Universitet arbejder professor Peter Nejsum på et projekt, der skal danne fundament for en helt ny måde at både behandle og diagnosticere sygdomme på.

Peter Nejsum har netop modtaget 3 mio. kr. fra EU til projektet, som bliver udført i samarbejde med forskere i Holland, Italien, England og Sverige, der ligeledes har modtaget millioner til deres del af arbejdet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier