MedWatch

Expres2ions Oxford-partner scorer gode malaria-data med danskernes platform

En af verdens mest anerkendte forskningsinstitutioner er ved hjælp af Expres2ions platform til proteinproduktion kommet et stykke nærmere markedet med en vaccine mod malaria. Lykkes det, er der licens- og milepælsbetalinger i vente for det danske biotekselskab.

Adm. direktør i Biotekselskabet Expres2ion Biotechnologies glæder sig over nye studidata fra licenspartneren Oxford University. | Foto: Expres2ion

En licensaftale med Jenner Institute på University of Oxford bærer nu frugt for det Hørsholmbaserede danske biotekselskab, Expres2ion Biotechnologies.

I hvert fald har den anerkendte forskningsinstitution netop publiceret data, der viser markant fremgang i udviklingen af instituttets lægemiddelkandidat, malariavaccinen, Pfs48/45, der for tiden testes i en række større forsøg med et konsortium af blandt andre britiske forskere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier