MedWatch

Eli Lilly viser gode fase 3-data for ultra-hurtigvirkende insulin og klargør ansøgning

En ultra-hurtigvirkende version af Eli Lillys blockbuster Humalog, som er genstand for et juridisk slagsmål med en tidligere partner, har nu leveret varen i to fase 3-studier. Medicinalselskabet planlægger at indsende ansøgninger for produktet næste år.

Den amerikanske medicinalkoncern og Novo Nordisk-konkurrent Eli Lilly har vist nye glimrende data for en ultrahurtigvirkende version af sin storsælgende måltidsinsulin Humalog på diabeteskonferencen EASD 2018 i Berlin, og man er nu klar til at indsende registreringsansøgninger til næste år.

Lilly har ifølge en pressemeddelelse fremlagt data fra de to fase 3-studier ProntoT1D og Pronto T2D, hvor man testede kandidaten Ultra Rapid Lispro (URLi) i henholdsvis patienter med type 1- og type 2-diabetes sammenlignet med Humalog.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier