MedWatch

Dansk chef for svensk biotekselskab: "Det var en fest at gå på børsen"

Det svenske farmaselskab Asarina Pharma er gået på børsen i Stockholm, hvor man har rejst 150 mio. svenske i kr. i et overtegnet udbud. Med pengene er der råd til et fase 2-forsøg med selskabets hovedaktiv i en ny indikation. "Peak sale er på mindst 600 mio. dollars," lyder det fra selskabets adm. direktør, danske Peter Nordkild.

Danske Peter Norkild (midten), adm. direktør i Asarina Pharma, glæder sig over en succesfuld notering på den svenske First North Nasdaq børs i Stockholm. | Foto: PR, Asarina Pharma

Asarina Pharma har fået en flyvende start på den svenske Nasdaq børs i Stockholm, siden selskabet mandag ringede med klokken og lod champagnepropperne springe.

"Dagen var en regulær festdag for os. Det var super-sjovt at være med til. Det var specielt sjovt at se, at aktien steg 70 pct. på åbningsdagen fra den satte kurs på 21. Vi sluttede dagen i kurs 37 og åbnede dagen efter i kurs 36, så det ser jo temmelig fornuftigt ud," vurderer Peter Nordkild, Asarina Pharmas danske adm. direktør, over for MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier