MedWatch

Novo-direktør om fyringer: Det er ikke en nedskæring, men en transformation

Når Novo Nordisk i dag og onsdag afskediger 400 ansatte - primært i Danmark - er der ikke tale om en nedskæringsøvelse, men derimod om en omstilling til en digital æra. Det mener Novo Nordisks koncerndirektør for forskning og udvikling, Mads Krogsgaard Thomsen.

Foto: /ritzau/Peter Hove Olesen

Novo Nordisk har tirsdag igangsat en omfattende omstrukturering af selskabet, der koster 400 medarbejdere jobbet i forsknings- og udviklingsafdelingerne i Danmark og Kina. Langt de fleste i Danmark.

”Vi har jo kun knap 200 medarbejdere i Kina. Og dagens udmelding vil berøre relativt set cirka lige mange på hvert site, så langt de fleste er danske afskedigelser. Jeg tror, vi taler 30 fyringer i Kina og resten – det vil sige 370 - er i Danmark,” forklarer koncerndirektør for forskning og udvikling i Novo Nordisk, Mads Krogsgaard Thomsen, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier