MedWatch

Novo Nordisk og ærkerivalen åbner nye diabetescentre

Den amerikanske medicinalkoncern og Novo Nordisk-rival Eli Lilly har åbnet et nyt center for grundforskning på diabetesområdet på sin hjemmebane i byen Indianapolis, mens Novo Nordisk officielt har slået dørene op til et lignende forskningcenter i den engelske by Oxford.

Novo Nordisks koncerndirektør for forskning og udvikling, Mads Krogsgaard Thomsen (th), tegner og fortæller for blandt andre den britiske Business, Energy and Industrial Strategy Secretary, Greg Clark (tv) og den danske uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers (mf). | Foto: University of Oxford/John Cairns

De to førende aktører på det globale marked for behandling af diabetes har i denne uge åbnet nye faciliteter, der skal sikre, at man også på den lange bane bevarer sine førerpositioner.

Danske Novo Nordisk slog onsdag officielt dørene op til sit nye center for forskning inden for type 2-diabetes, Novo Nordisk Research Centre Oxford (NNRCO), som er oprettet gennem en strategisk alliance med University of Oxford i den engelske by af samme navn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier