MedWatch

NNIT har igen vækst hos Novo Nordisk

Efter et sløjt første kvartal, hvor NNIT var ramt af mindre forbrug hos storkunden Novo Nordisk og måtte nedjustere, havde it-selskabet atter vækst i andet kvartal.

Foto: PR/NNIT

NNIT løftede i regnskabsårets andet kvartal omsætningen 8,3 pct. til 753 mio. kr., mens driften (EBIT) blev forbedret til 75 mio. kr. fra 61 mio. kr. i samme periode året før.

It-selskabet har haft fremgang inden for fire af fem kundegrupper - herunder den største kunde, Novo Nordisk, hvor der var negativ vækst i første kvartal - men fremhæver selv en god udvikling hos de store private virksomhedskunder, den offentlige sektor og virksomheder inden for life science-sektoren.

Eneste tilbagegang er i den mindste kundegruppe, som er finanssektoren.

"NNIT genopretter som forventet sin stærke kurs efter negativ vækst i årets første kvartal. Vi går ind i efteråret med en pæn vækst samt en god margin på niveau med sidste år. "Det er især betryggende at se en samlet vækst fra kunder uden for Novo Nordisk på næsten 12 pct.," siger administrerende direktør Per Kogut i en kommentar til regnskabet.

Selskabet fastholder forventningerne i 2018 om en omsætningsvækst i faste valutakurser på 3-6 pct. og en overskudsgrad på omkring 10-10,5 pct. - ligeledes i faste valutakurser.

NNIT vil i forlængelse af regnskabet udbetale et udbytte på 2 kr. per aktie til aktionærerne.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier