MedWatch

Novartis henter ny "regelrytter" fra Siemens

Novartis har ansat en ny chief ethics, risk and compliance officer som sidste led i den ledelseskabale, der startede, da man fyrede sin chefjurist i kølvandet på en sag om uetiske betalinger til den amerikanske præsident Donald Trumps tidligere advokat, Michael Cohen.

Foto: AP Photo/Petros Giannakouris

Den schweiziske life science-koncern Novartis har nu hentet en ny direktør, der skal sørge for at selskabet agerer etisk forsvarligt og overholder gældende regler, da man har hyret Klaus Moosmayer som ny chief ethics, risk and compliance officer. Det skriver Novartis i en pressemeddelelse.

Klaus Moosmayer overtager stillingen fra Shannon Thyme, der for tre måneder siden blev forfremmet til chefjurist, group general counsel, efter den tidligere juridiske chef, Felix R. Erhat, forlod selskabet med et par ugers varsel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier