MedWatch

Leo Pharma udvider håb for eksemmiddel

I takt med at Leo Pharma rykker tættere mod afslutningen af en række fase 3-forsøg for dets store eksemhåb tralokinumab, sætter selskabet nu flere studier i gang for at udvide midlets profil til også at inkludere de yngre aldersgrupper.

Foto: Scanpix

Leo Pharma har nu sat gang i arbejdet for at udvide profilen for sit biologiske lægemiddel tralokinumab. For nylig har det danske selskab nemlig sat gang i et nyt fase 3-studie med midlet til børn mellem 12 og 18, der lider af atopisk dermatit.

Og selvom det ubetinget er de voksne, som er den største patientgruppe – midlet er ved at blive testet i en række fase 3-forsøg på voksne patienter – så er de yngre aldersgrupper også en vigtig patientgruppe for sygdommen, der i daglig tale kaldes børneeksem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier