MedWatch

Trump og Theresa May har inviteret medicinalchefer til privat middag i England

Topcheferne i Johnson & Johnson og Glaxosmithkline er blandt de inviterede til en privat middag med den amerikanske præsident Donald Trump og den britiske premierminister Theresa May på torsdag, skriver Financial Times.

Theresa May og Donald Trump mødtes i januar i Davos i Schweiz til World Economic Forum (billedet), og mødes igen i den kommende uge, når den amerikanske præsident besøger Storbritannien. | Foto: AP/Evan Vucci

Når Donald Trump i den kommende uge besøger Storbritannien, benytter han og den britiske premierminister Theresa May lejligheden til at invitere en stribe højtstående erhvervsfolk på privat middag, heriblandt to topchefer fra medicinalbranchen.

Det skriver den britiske erhvervsavis Financial Times.

De to inviterede repræsentanter fra medicinalbranchen er Alex Gorsky, adm. direktør i Johnson & Johnson, og Emma Walmsley, adm. direktør i Glaxosmithkline.

Middagen finder sted på torsdag på en hemmelig lokation, og i alt 150 erhvervsledere har modtaget en invitation, skriver Financial Times.

En række af avisens kilder mener at vide, at middagen skal foregå på Blenheim Palace nord for Oxford.

Der bliver nok at tale om ved middagsbordet, for Donald Trump har som bekendt været kritisk over for medicinalbranchen i USA, som han i januar 2017 sagde "slipper afsted med mord," men har på det seneste især rettet skytset imod de amerikanske mellemmænd, pharmacy benefit managers.

Middagen bliver desuden afholdt samtidig med at 50.000 englændere ifølge Financial Times gør klar til at demonstrere i London mod Donald Trumps immigrationspolitik.

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier