MedWatch

Celleterapiselskab med fokus på diabetes ansætter Novartis-veteran som topchef

Et amerikansk biotekselskab, som udvikler en cellebaseret behandling af diabetes og sidste år rejste mere end 700 mio. kr. til det arbejde, har nu ansat en ny adm. direktør med en fortid i Novartis' afdeling for gen- og celleterapier. Det er også et område, som Novo Nordisk satser på.

Foto: /ritzau/AP

Det amerikanske biotekselskab Semma Therapeutics, der ligesom Novo Nordisk arbejder på at udvikle en potentielt kurerende behandling af type 1-diabetes baseret på stamceller, har ansat en ny adm. direktør. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye topchef, Bastiano Sanna, kommer til fra en stilling som driftsdirektør i selskabet Magenta Therapeutics, og han har tidligere også været en del af ledelsen i schweiziske Novartis' afdeling for celle- og genterapier, hvor han bar titlen Global Program Head of Stem Cell Transplant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier