MedWatch

Novo Nordisk indgår partnerskab med Røde Kors: Skal levere insulin til kriseområder

Novo Nordisk har indgået et samarbejde med Røde Kors, hvorigennem medicinalselskabet blandt andet vil levere billig insulin til mennesker i humanitære kriser i løbet af de næste tre år. Ifølge partnerne er der tale om en helt ny partnerskabsmodel, der bygger på fælles interesser, og som Røde Kors håber kan danne skole.

Foto: ICRC

Novo Nordisk har onsdag afsløret et nyt samarbejde med Den Internationale Røde Kors Komité (ICRC) og Røde Kors i Danmark om at sikre behandling til folk med kroniske sygdomme under humanitære kriser.

Helt konkret vil man sikre, at folk med diabetes og forhøjet blodtryk blandt de godt 65 mio. mennesker, som i dag lever på flugt fra konflikter i for eksempel Syrien og Yemen, får adgang til bedre behandling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier