MedWatch

Novo Holdings og Sofinnova skyder 110 mio. kr. i fransk NASH-selskab

Det franske NASH-selskab Inventiva har netop landet en investering på 265 mio. kr., hvoraf 35 mio. kr. kom fra Novo Holdings, og 75 mio. kr. kom fra den franske venturefond Sofinnova Partners, som blandt andet investerer penge fra Vækstfonden og har danske Henrijette Richter i ledelsen.

Franske Inventiva skal bruge sin friske kapital til at forberede fase 3-studier af selskabets middel mod fedtleversygdommen NASH. | Foto: /ritzau/AP/Peter Dejong/

Få dage efter, at den franske venturefond Sofinnova Partners annoncerede stiftelsen af en ny milliardfond med penge fra blandt andre Vækstfonden, har den nye fond, Sofinnova Crossover I, nu foretaget sin første investering.

Og investeringen har mere end et dansk islæt, da Sofinnova Partners er gået sammen med Novo Holdings om at skyde penge i det franske NASH-selskab Inventiva.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier