MedWatch

Leo Pharma klar til kliniske forsøg med antistofbehandling

Dermatologi-specialisterne hos Leo Pharma har ryddet sidste forhindring af vejen, inden kliniske forsøg kan indledes med en mulig biologisk injektionsbehandling. Udviklingen udløser en milepælsbetaling til det danske selskabs partner.

Ifølge Thorsten Thormann, der er underdirektør med ansvar for forskning i Leo Pharma, er selskabet kommet et vigtigt skridt videre med sin potentielle antistofbehandling ARGX-112.

Leo Pharmas sats på en biologisk injektionsbehandling mod inflammatoriske hudsygdomme som eksempelvis børneeksem er klar til at stå sin prøve i forsøg i mennesker, efter at selskabets ansøgning om at påbegynde fase 1-forsøg med antistoffet ARGX-112 er blevet godkendt.

Godkendelsen udløser en milepælsbetaling - den tredje af tre mulige i den prækliniske fase - til Leo Pharmas hollandsk/belgiske partner Argenx, der står bag opdagelsen og den prækliniske udvikling af den mulige behandling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier