MedWatch

Novo Seeds-talent tager tøjlerne i nyt biotekselskab

Christina Trojel-Hansen har skiftet en tilværelse som investeringsmedarbejder i Novo Seeds ud med rollen som adm. direktør for og medejer af et nystartet biotekselskab med fokus på neurologiske sygdomme. Her gør hun klar til at rejse et trecifret millionbeløb, så man kan starte fase 1-studier med en celleterapi mod en sjælden nervesygdom allerede næste år.

Foto: Oscine Therapeutics/PR

For blot to år siden gik Christina Trojel-Hansen fra at have arbejdet med IP-strategi og forretningsudvikling i Novozymes til at blive investeringsmedarbejder i Novo Seeds.

Men allerede nu er hun på vej mod nye udfordringer som medejer og adm. direktør for det nyoprettede danske biotekselskab Oscine Therapeutics, som hun ejer sammen med den amerikanske stamcelleforsker Steven Goldman.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier