MedWatch

Novo Nordisk henter ny Kina-chef hos ærkerival

Novo Nordisk har ansat en ny chef for sin forretning i Kina - en stilling, som har været ledig, siden danske Camilla Sylvest blev forfremmet til koncerndirektionen. Den nye chef kommer til fra en stilling hos rivalen Eli Lilly, skriver Berlingske Business.

Foto: /Ritzau/Torben Åndahl/

Den danske medicinalkoncern Novo Nordisk har nu fundet en ny person til at stå i spidsen for sin forretning på det store og stadigt mere vigtige kinesiske marked.

Det skriver Berlingske Business.

Valget er faldet på Christine Zhou Xia Ping, der har arbejdet for Novos amerikanske diabetesrival Eli Lilly gennem de seneste to årtier, hvor hun har haft ledende stillinger i USA og Asien.

Novo bekræfter over for Berlingske Business ansættelsen af Christine Zhou Xia Ping og oplyser, at hun tiltræder i stillingen som selskabets chef i Kina 15. april.

Den nye Kina-chef sætter sig i en stol, der har været ledig siden sidste efterår, da danske Camilla Sylvest forlod den til fordel for en plads i Novo Nordisks koncerndirektion, hvor hun nu er ansvarlig for Commercial Strategy & Corporate Affairs.

Novo ser lukrative muligheder og øget konkurrence i Kina

Novos Kina-direktør ser store muligheder for Victoza i Kina

Kina skal gå fra birolle til hovedrolle i Novos kliniske forskning

Novo-direktør: Nu har vi den rette ammunition til at erobre Kina

Kinesisk regering reformerer lægemiddelstyrelse

Forsiden lige nu

Teva dropper Neurosearch-projekt: "Det var en svær beslutning"

Israelske Teva har endegyldigt stoppet udviklingen af lægemiddelkandidaten pridopidin, som stammer fra danske Neurosearch og tidligere var danskernes hovedkandidat. "Det var en svær beslutning," lyder det fra det israelske selskab, mens Neurosearch-topchef Allan Andersen påpeger, at man hele tiden har set projektet "som en lodseddel".

Novo Nordisk tester nyt program i USA: "Tag din medicin og du får den billigere"

Novo Nordisk har indgået en ny aftale i USA om en pilotprojekt, hvor diabetespatienter kan optjene rabatter på selskabets lægemidler ved for eksempel at tage deres medicin og forny deres recepter til tiden. Ifølge selskabet er det første af en række projekter, man vil teste for at nedbringe amerikanske patienters egenbetaling til medicin.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier