MedWatch

Novo Nordisk henter ny Kina-chef hos ærkerival

Novo Nordisk har ansat en ny chef for sin forretning i Kina - en stilling, som har været ledig, siden danske Camilla Sylvest blev forfremmet til koncerndirektionen. Den nye chef kommer til fra en stilling hos rivalen Eli Lilly, skriver Berlingske Business.

Foto: /Ritzau/Torben Åndahl/

Den danske medicinalkoncern Novo Nordisk har nu fundet en ny person til at stå i spidsen for sin forretning på det store og stadigt mere vigtige kinesiske marked.

Det skriver Berlingske Business.

Valget er faldet på Christine Zhou Xia Ping, der har arbejdet for Novos amerikanske diabetesrival Eli Lilly gennem de seneste to årtier, hvor hun har haft ledende stillinger i USA og Asien.

Novo bekræfter over for Berlingske Business ansættelsen af Christine Zhou Xia Ping og oplyser, at hun tiltræder i stillingen som selskabets chef i Kina 15. april.

Den nye Kina-chef sætter sig i en stol, der har været ledig siden sidste efterår, da danske Camilla Sylvest forlod den til fordel for en plads i Novo Nordisks koncerndirektion, hvor hun nu er ansvarlig for Commercial Strategy & Corporate Affairs.

Novo ser lukrative muligheder og øget konkurrence i Kina

Novos Kina-direktør ser store muligheder for Victoza i Kina

Kina skal gå fra birolle til hovedrolle i Novos kliniske forskning

Novo-direktør: Nu har vi den rette ammunition til at erobre Kina

Kinesisk regering reformerer lægemiddelstyrelse

Forsiden lige nu

Nyt milliontab i Labflex

For andet år i træk viser regnskabet for laboratoriefirmaet Labflex et stort underskud. Ledelsen forventer for 2018 endnu et år med tab.

David Solomon lander nyt topjob

Mindre end tre måneder efter at være trådt tilbage som adm. direktør i amerikansk biotekselskab efter kontrovers om brug af et kreditkort er den tidligere Zealand Pharma-topchef David Solomon atter tilbage i direktørstolen. Denne gang i et britisk biotekselskab.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier