MedWatch

Novo Nordisk henter ny Kina-chef hos ærkerival

Novo Nordisk har ansat en ny chef for sin forretning i Kina - en stilling, som har været ledig, siden danske Camilla Sylvest blev forfremmet til koncerndirektionen. Den nye chef kommer til fra en stilling hos rivalen Eli Lilly, skriver Berlingske Business.

Foto: /Ritzau/Torben Åndahl/

Den danske medicinalkoncern Novo Nordisk har nu fundet en ny person til at stå i spidsen for sin forretning på det store og stadigt mere vigtige kinesiske marked.

Det skriver Berlingske Business.

Valget er faldet på Christine Zhou Xia Ping, der har arbejdet for Novos amerikanske diabetesrival Eli Lilly gennem de seneste to årtier, hvor hun har haft ledende stillinger i USA og Asien.

Novo bekræfter over for Berlingske Business ansættelsen af Christine Zhou Xia Ping og oplyser, at hun tiltræder i stillingen som selskabets chef i Kina 15. april.

Den nye Kina-chef sætter sig i en stol, der har været ledig siden sidste efterår, da danske Camilla Sylvest forlod den til fordel for en plads i Novo Nordisks koncerndirektion, hvor hun nu er ansvarlig for Commercial Strategy & Corporate Affairs.

Novo ser lukrative muligheder og øget konkurrence i Kina 

Novos Kina-direktør ser store muligheder for Victoza i Kina 

Kina skal gå fra birolle til hovedrolle i Novos kliniske forskning 

Novo-direktør: Nu har vi den rette ammunition til at erobre Kina 

Kinesisk regering reformerer lægemiddelstyrelse 

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier