MedWatch

Novo Nordisk henter ny Kina-chef hos ærkerival

Novo Nordisk har ansat en ny chef for sin forretning i Kina - en stilling, som har været ledig, siden danske Camilla Sylvest blev forfremmet til koncerndirektionen. Den nye chef kommer til fra en stilling hos rivalen Eli Lilly, skriver Berlingske Business.

Foto: /Ritzau/Torben Åndahl/

Den danske medicinalkoncern Novo Nordisk har nu fundet en ny person til at stå i spidsen for sin forretning på det store og stadigt mere vigtige kinesiske marked.

Det skriver Berlingske Business.

Valget er faldet på Christine Zhou Xia Ping, der har arbejdet for Novos amerikanske diabetesrival Eli Lilly gennem de seneste to årtier, hvor hun har haft ledende stillinger i USA og Asien.

Novo bekræfter over for Berlingske Business ansættelsen af Christine Zhou Xia Ping og oplyser, at hun tiltræder i stillingen som selskabets chef i Kina 15. april.

Den nye Kina-chef sætter sig i en stol, der har været ledig siden sidste efterår, da danske Camilla Sylvest forlod den til fordel for en plads i Novo Nordisks koncerndirektion, hvor hun nu er ansvarlig for Commercial Strategy & Corporate Affairs.

Novo ser lukrative muligheder og øget konkurrence i Kina

Novos Kina-direktør ser store muligheder for Victoza i Kina

Kina skal gå fra birolle til hovedrolle i Novos kliniske forskning

Novo-direktør: Nu har vi den rette ammunition til at erobre Kina

Kinesisk regering reformerer lægemiddelstyrelse

Forsiden lige nu

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

En "digital transformation" i Novo Nordisks F&U-afdeling, som koster 400 medarbejdere jobbet, stjal fokus i uge 38, hvor Zealand Pharma ramte plet i et afgørende fase 3-studie og Coloplast holdt kapitalmarkedsdag. MedWatch giver dig her overblikket over ugens vigtigste begivenheder.

CHMP får ny, tysk formand

Ved sit septembermøde har EU's ekspertkomité på ibrugtagning af nye lægemidler, CHMP, valgt en ny formand for de næste tre år, ny næstformand skal vælges i næste måned.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier