MedWatch

Onxeo nedskriver 38 mio. euro efter impairment-test

Den dansk-amerikanske biotekfusion Onxeo har nedskrevet værdien af Topotarget-produkt.

Foto: Onxeo, PR

Biotekselskabet Onxeo nedskriver 38 mio. euro (283 mio. kr.) grundet impairment-test af selskabets aktiv - Beleodaq - der ved fusionen i 2014 med Topotarget blev værdisat til 63 mio. euro.

Det fremgår af en melding fra selskabet.

Onxeo understreger, at nedskrivningen kun har regnskabsmæssig betydning og "ikke påvirker selskabets kontantbeholdning eller dets mulighed for at gennemføre sin planlagte strategi".

Beleodaq er i USA godkendt til andenlinjebehandling af lymfekræft og bliver solgt via partneren Spectrum Pharmaceuticals.

"Beleodaq er meget interessant, fordi det allerede er godkendt og skaber indtægter for os, og vi tror også på, at midlet har en fremtid i andre indikationer, som har et rigtig godt potentiale," sagde Judith Grecier, der er administrerende direktør hos Onxeo, til Ritzau Finans i december.

Onxeo leverer regnskab 29. marts.

Forsiden lige nu

Nye Darzalex-data skal fremlægges på hæmatologikonference

Janssen og Genmab har fået lov til at fremlægge data fra et studie med Darzalex i nydiagnosticerede patienter på den store hæmatologikonference ASH til december. Der er allerede løftet lidt af sløret for de yderst positive data, og aktien steg med omtrent 7 pct. på nyheden.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier