MedWatch

Onxeo nedskriver 38 mio. euro efter impairment-test

Den dansk-amerikanske biotekfusion Onxeo har nedskrevet værdien af Topotarget-produkt.

Foto: Onxeo, PR

Biotekselskabet Onxeo nedskriver 38 mio. euro (283 mio. kr.) grundet impairment-test af selskabets aktiv - Beleodaq - der ved fusionen i 2014 med Topotarget blev værdisat til 63 mio. euro.

Det fremgår af en melding fra selskabet.

Onxeo understreger, at nedskrivningen kun har regnskabsmæssig betydning og "ikke påvirker selskabets kontantbeholdning eller dets mulighed for at gennemføre sin planlagte strategi".

Beleodaq er i USA godkendt til andenlinjebehandling af lymfekræft og bliver solgt via partneren Spectrum Pharmaceuticals.

"Beleodaq er meget interessant, fordi det allerede er godkendt og skaber indtægter for os, og vi tror også på, at midlet har en fremtid i andre indikationer, som har et rigtig godt potentiale," sagde Judith Grecier, der er administrerende direktør hos Onxeo, til Ritzau Finans i december.

Onxeo leverer regnskab 29. marts.

Forsiden lige nu

CHMP får ny, tysk formand

Ved sit septembermøde har EU's ekspertkomité på ibrugtagning af nye lægemidler, CHMP, valgt en ny formand for de næste tre år, ny næstformand skal vælges i næste måned.

Life science-klynger går sammen i nationalt netværk

Fire regionale erhvervsklynger og to innovationsnetværk går sammen med fem universiteter om at styrke det nationale samarbejde om udvikling og test af sundheds- og velfærdsteknologier. Industrien er skeptisk, mens regionernes formand hilser tiltaget velkomment.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier