MedWatch

Biotekvirksomhed smeder aftale med kræftgigant

Det danske IO Biotech har indgået en aftale med MSD om afprøvning af selskabets hovedaktiv i kombination med det immunonkologiske middel Keytruda som førstelinjebehandling af lungekræft.

Den amerikanske medicinalgigant MSD har indgået et samarbejde med det mindre danske selskab IO Biotech om udviklingen af IO Biotechs immunmodulerende vaccine, der nu skal afprøves i kombination med multiblockbusteren Keytruda (pembrolizumab).

Det sker, efter at det danske selskab har sikret sig MSD's interesse for den immunonkologiske lægemiddelkandidat IO102s kvaliteter i kombination med en PD-1-hæmmer som Keytruda som behandling af metastaserende ikke-småcellet lungecancer (NSCLC).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier