MedWatch

"Der kommer til at ske ændringer, men jeg tror ikke, at der kommer til at ske radikale forandringer"

Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen frygter ikke, at digitale løsninger vil transformere forretningsmodellen. Der er dog ingen tvivl om, at det får betydning.

Foto: Novo Nordisk

En pille, der kan se, om patienten har taget sin medicin. Forsøg med automatisk levering af insulin til diabetikere. Internationale teknologigiganter som Google og Amazon, der frådende kaster sig over medicinalindustrien.

Det er ikke, fordi der ikke sker ting og sager inden for den globale medicinalindustri, som potentiel kan sætte den traditionelle forretningsmodel under et hidtil uset pres. Alligevel er Novo Nordisks topchef, Lars Fruergaard Jørgensen, stålsat i sin tro på, at Novo Nordisks forretningsmodel er den rigtige.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier