MedWatch

Direktør: Neurosearch-opjustering skyldes forsigtig budgettering

Neurosearch forventer nu, at driftsunderskuddet i år lander 1-2 mia. kr. lavere end tidligere antaget. Det skyldes ifølge adm. direktør Allan Andersen ikke, at der er sket noget nyt, men blot, at man har været forsigtig med sine udmeldinger tidligere. Han kigger fortsat mod Israel, hvor partneren Teva har stor betydning for biotekselskabets fremtid.

Foto: PR

Det børsnoterede danske biotekselskab Neurosearch opjusterede fredag sine forventninger til 2017 ganske markant, men ifølge adm. direktør Allan Andersen ligger der ikke nogen nylige ændringer i selskabet til grund for den udvikling.

”Det er kun fordi, vi er ved at være sidst på året, og nu kan vi se, at nogle af de omkostninger, vi havde forventet, de kommer ikke. Vi havde et møde i går, og der har vi fået de seneste opdateringer på forventede omkostninger for resten af året, og der har vi budgetteret lidt forsigtigt," siger han til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier