MedWatch

Bioporto fastholder forventninger efter stærkt salg

Minusset på driften og bundlinjen vokser hos BioPorto i årets tredje kvartal, men samtidig fortsætter selskabet sit gode salgsmomentum med hovedproduktet, og det får virksomheden til fastholde forventningerne. (Opdateret 9.40)

Foto: PR

Danske Bioporto er i fuld gang med planerne for en amerikansk lancering af hovedproduktet, en test for akutte nyreskader, NGAL-testen, og det koster penge. Til gengæld har selskabet også fortsat held med en større afsætning af produktet, og det får selskabet til at fastholde forventningerne til året.

Selskabet har i årets tredje kvartal skrabet lige knap 6 mio. kr. hjem i omsætning, og det bringer den samlede omsætning for de første ni måneder op på 18,3 mio. kr. Så der er endnu et stykke op, før man rammer de 26-28 mio. kr. i omsætning, som Bioporto sigter efter for hele året.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier