MedWatch

MedWatch får norsk søstermedie

MedWatch vil med en dedikeret, fagstærk redaktion gå tæt på virksomheder og nøglepersoner i den norske life science-industri.

Anne Grete Storvik bliver redaktør for MedWatch i Norge. | Foto: Watch Medier / Fabian Skalleberg Nilsen

Den norske life science-industri får frem over betydeligt stærkere journalistisk dækning, når Watch Medier, der blandt andet udgiver MedWatch i Danmark og internationalt, til efteråret lancerer MedWatch i Norge.

MedWatch vil med en dedikeret, fagstærk redaktion gå tæt på virksomheder og nøglepersoner i den norske life science-industri inden for områderne medicin og biotek, medico og rehab, laboratorie og diagnostik samt ikke mindst digital sundhed.

”Life science-industrien er i stærk vækst og et glimrende eksempel på, hvordan forskningen og videnssamfundet spiller en stadig vigtigere rolle i norsk erhvervsliv,” siger Øyvind Henriksen, nyhedsredaktør for Watch Mediers norske udgivelser.

MedWatch har allerede sat et stærkt redaktionelt hold med redaktør Anne Grete Storvik, 49, i spidsen. Anne Grete Storvik kommer fra FinansWatch og har solid journalistik erfaring med dækningen af life science-industrien efter mere end ti år på Dagens Medisin.

”Vores redaktioner består af erhvervsjournalister og redaktører, der er eller bliver specialister i hver deres branche. Og vi er overbeviste om, at en stærk journalistik dækning i både med- og modvind styrker hver enkelt branche,” siger Øyvind Henriksen.

MedWatch bliver Watch Mediers femte medie i Norge siden lanceringen af FinansWatch i foråret 2020. For tre uger siden blev det offentliggjort, at EnergiWatch også lanceres her i løbet af efteråret. Watch Medier udgiver ud over FinansWatch i forvejen AdvokatWatch og EiendomsWatch fra erhvervsredaktionen i det centrale Oslo.

Mere fra MedWatch

Finansdirektør forlader Virogates

Virogates’ finansdirektør vil af personlige årsager forfølge nye muligheder, og adm. direktør hos diagnostikselskabet Jakob Knudsen forstår, at hans afgående direktør ønsker at blive del af en større organisation.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier