MedWatch

Sådan dækker vi valget på Watch Medier

På MedWatch dækker vi valget og de budskaber, der har direkte betydning for dansk life science, ligesom vi på PolicyWatch leverer den bedste dækning af erhvervspolitik generelt.

Foto: PR/Watch Medier

Med en af landets største erhvervsredaktioner i ryggen skærer PolicyWatch gennem motivforskning og Christiansborg-fnidder og fokuserer på substansen i de mange politiske udmeldinger fra Bruxelles og København.

Du kan tilmelde dig det gratis nyhedsbrev her eller prøve PolicyWatch gratis i 21 dage her.

PolicyWatch fokuserer på den politik, der har betydning for virksomhederne i Danmark. Redaktionen konfronterer topcheferne og aktørerne i erhvervslivet med de udspil, der kommer fra de politiske beslutningstagere, og vi åbner også vores medie for en saglig debat, hvor dansk erhvervsliv har mulighed for at komme til orde.

PolicyWatch vil under hele valgkampen udsende et nyhedsbrev om morgenen med politiske historier fra vores redaktion på Christiansborg og vores korrespondent i Bruxelles. Samtidig trækker den politiske redaktion på nyheder fra Watch Mediers 10 andre medier, ligesom vi holder et skarpt øje med de vigtigste historier fra nyhedsbureauer og andre erhvervsmedier.

Hele 13 partier er på stemmesedlen til Folketingsvalget den 5. juni og 10 partier til Europaparlamentsvalget den 26. maj. Der er med andre ord nok at holde øje med. Vi vil klæde dig på til at navigere i de to valg. Let og overskueligt.

God valgkamp.

Med venlig hilsen

Anders Heering
Chefredaktør
Watch Medier

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier