MedWatch

Fusionsgiganten WS Audiology har ny bestyrelse på plads

Repræsentanter fra Widex og det EQT-ejede Sivantos er selvsagt blandt medlemmerne af fusionsselskabets nye bestyrelse, men også ”ledere med stor erfaring fra globale virksomheder” og indsigt i det amerikanske marked er at finde blandt de nye ansigter.

Ved udvælgelsen af medlemmer til bestyrelsen i WS Audiology er der lagt særlig vægt på på kompetencer i forhold til salg og markedsføring på det amerikanske marked.

Med hjælp fra eksterne rådgivere og efter en længere periode med forhandlinger frem og tilbage har lederne bag høreapparatsfirmaerne Widex og EQT-ejede Sivantos nu sat holdet i den samlede bestyrelse, der fremover skal udstikke retningen for det fusionerede kæmpeselskab, WS Audiology.

Det bekræfter selskabet overfor MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Corona har udfordret og skærpet centrale dele af BII-konceptet

En central del af konceptet bag Bioinnovation Institute (BII) er den daglige gang i life science-kontorfælleskabet Cobis, hvor porteføljeselskaber har mulighed for at mødes uformelt med andre selskaber og potentielle investorer. Med corona hærgerende har det i lange perioder ikke været muligt, og det har udfordret konceptet, siger adm. direktør, Jens Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier