MedWatch

Oncology Venture udsteder nye aktier som alternativ til ombrust lånekontrakt

Biotekselskabet Oncology Venture vil rejse op mod 100 mio. svenske kr. i en aktiemission. "Vi vil give vores aktionærer en aftale, som er på niveau med den, finansieringsselskabet har fået,” lyder det fra den adm. direktør med henvisning til en låneaftale med en investeringsfond, som selskabets aktionærer har været kritiske over for.

Peter Buhl Jensen, adm. direktør i Oncology Venture, udsteder aktier for op mod 100 mio. svenske kr. | Foto: Oncology Venture, PR

Det Hørsholmbaserede Oncology Venture, som er noteret på First North-børsen i Stockholm, vil udstede aktier til selskabets eksisterende aktionærer for mellem 60-100 mio. kr. svenske kroner.

Vælger aktionærerne at tage del i emissionen, får de for hver to aktier, de har, mulighed for at købe en aktie til 4 svenske kroner og dertil følger en warrant, som giver dem mulighed for at tegne yderligere en aktie til 7,5 kr. i løbet af de næste 12 måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier