MedWatch

Leo Pharma klar til kliniske forsøg med antistofbehandling

Dermatologi-specialisterne hos Leo Pharma har ryddet sidste forhindring af vejen, inden kliniske forsøg kan indledes med en mulig biologisk injektionsbehandling. Udviklingen udløser en milepælsbetaling til det danske selskabs partner.

Senior Vice President New Product Discovery hos Leo Pharma
Ifølge Thorsten Thormann, der er underdirektør med ansvar for forskning i Leo Pharma, er selskabet kommet et vigtigt skridt videre med sin potentielle antistofbehandling ARGX-112.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Teva dropper Neurosearch-projekt: "Det var en svær beslutning"

Israelske Teva har endegyldigt stoppet udviklingen af lægemiddelkandidaten pridopidin, som stammer fra danske Neurosearch og tidligere var danskernes hovedkandidat. "Det var en svær beslutning," lyder det fra det israelske selskab, mens Neurosearch-topchef Allan Andersen påpeger, at man hele tiden har set projektet "som en lodseddel".

Novo Nordisk tester nyt program i USA: "Tag din medicin og du får den billigere"

Novo Nordisk har indgået en ny aftale i USA om en pilotprojekt, hvor diabetespatienter kan optjene rabatter på selskabets lægemidler ved for eksempel at tage deres medicin og forny deres recepter til tiden. Ifølge selskabet er det første af en række projekter, man vil teste for at nedbringe amerikanske patienters egenbetaling til medicin.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier