MedWatch

Tabte markedsandele bekymrer ikke Novo-analytiker

Analytikeren fra DnB Nor er imponeret over Novo Nordisks kvartalsregnskab - her kommer han med sine vigtigste pointer, både i forhold til styrkerne og svaghederne.

Foto: Novo Nordisk

Opjusteringer til både toplinje og bundlinje, og så en stribe resultater, der rækker langt ud over, hvad markederne forventede. Det er kernepointen i regnskabet, som Novo Nordisk torsdag morgen offentliggjorde. Og de resultater lægger sig i rækken af regnskaber, som gang på gang imponerer investorerne.

"De leverer super stærke tal både på indtjening og toplinjen, og der er i forvejen ultra høje forventninger til Novo. Dem leverer de på gentagende gange og formår at levere bedre end forventet kvartal efter kvartal, på trods af at vi som analytikere skruer vores forventningerne op og op," siger Rune Majlund Dahl, analytiker i DnB Nor.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier