MedWatch

Om MedWatch

MedWatchfeb19.jpg

Om MedWatch

Medicinal- og medicoindustrien er ikke bare et af de vigtigste områder i dansk erhvervsliv. Det spiller også en afgørende rolle for både sundhed og samfund. MedWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om medicinal- og medicoindustrien.

MedWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over MedWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, PolicyWatch, MediaWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på MedWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på MedWatch: http://medwatch.dk/service/abonnement/
 

Vi kan kontaktes på følgende adresse:

MedWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 3330 8370
E-mail: medwatch@medwatch.dk

 

Vil du være en del af redaktionen på MedWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:


Mikkel Aabenhus Hemmingsen, redaktør

mah@medwatch.dk
Tlf.: 3330 8387
 
Mikkel Aabenhus Hemmingsen, født 1983, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2009. Før ansættelsen på MedWatch arbejde han gennem otte år som journalist og redaktør for de digitale aktiviteter tilknyttet printmediet Dagens Medicin og de digitale nichemedier, der blandt andet tæller Dagens Pharma.

 

Elizabeth Mønsted Johansen, journalist

emj@medwatch.dk
Tlf.: 3330 8354

Elizabeth Mønsted Johansen, født 1989, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2015. Elizabeth har været i praktik hos Dagens Medicin, hvor hun især beskæftigede sig med ny forskning og behandling, og hos Udenrigsministeriet, hvor hun blandt andet skrev for Eksportfokus og Focus Danmark.

 

Martin Havtorn Petersen, journalist

mhp@medwatch.dk
Tlf.: 3330 8375

Martin Havtorn Petersen, født 1981, er uddannet cand.mag. i engelsk fra Københavns Universitet. Han har tidligere været redaktionsassistent og oversætter på både MedWatch og FødevareWatch og er nu ansat som journalist. Martin har været en del af MedWatch-redaktionen siden opstarten i 2012 og FødevareWatch-redaktionen siden opstarten i 2014 og har også arbejdet som freelance-skribent og -oversætter for bl.a. musikmagasinerne Gaffa og Soundvenue.
 

Albert Rønning-Andersson, journalist

ara@medwatch.dk
Tlf: 3330 8373

Albert Rønning-Andersson, født 1982, er uddannet cand.comm. i journalistik og politisk administration fra Roskilde Universitet i 2014. Albert var i praktik på dagbladet Politiken og skrev speciale i datajournalistik. Før RUC læste han medicin på Københavns Universitet, og indtil han i august 2017 begyndte på MedWatch, har Albert arbejdet som erhvervsjournalist på Henley Business School – Danmark.
 

 

Kevin Grønnemann, journalist

kg@medwatch.dk
Tlf: 3330 8376

Kevin Grønnemann, født 1993, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han er tidligere praktikant og journalist hos Dagbladet Børsen, hvor han har skrevet om virksomheder, økonomi, iværksætteri, aktiestof o.l. Han blev en del af MedWatch i januar 2018.

 

 

Ulrich Quistgaard, journalist

uq@medwatch.dk
Tlf: 3330 8349


Ulrich Fischer Skov Quistgaard, født 1978, er cand.comm. og cand. scient. soc. i Journalistik og International Affairs fra New School University i New York og Roskilde Universitet i 2010. Ulrich har tidligere arbejdet på Politiken og Jyllands-Posten og kommer fra en stilling på Krogerup Højskole som kommunikationsansvarlig og underviser i journalistik og medier. Han startede på MedWatch i februar 2019.

 

 

Abonnement

Tlf.: 70 777 441

Medwatch@infowatch.dk

 

Annoncering

Tlf.: 71 717 437

soren@infowatch.dk

 

Jobannoncering

Tlf.: 71 717 423

thomas@infowatch.dk

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte MedWatch:

medwatch@infowatch.dk

Tlf. 70 777 441

 

Teknisk support

Tlf.: 70 777 441

support@infowatch.dk

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

 

 

 

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier