MedWatch

MedWatchdec20.png 

Om MedWatch

MedWatch dækker life science-industrien, der ikke bare er et af de vigtigste områder i dansk erhvervsliv men også spiller en afgørende rolle for både sundhed og samfund. Vi følger op- og nedture i udviklingen af nye lægemidler og udstyr og dækker branchens jagt efter finansiering. MedWatch skriver om den lovgivning, der sætter rammerne for at drive life science-virksomhed i Danmark og går tæt på internationale tendenser i industrien.

MedWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over MedWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, PolicyWatch, MediaWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på MedWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på MedWatch: http://medwatch.dk/service/abonnement/
 

Vi kan kontaktes på følgende adresse:

MedWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf.: 3330 8370
E-mail: medwatch@medwatch.dk

 

Vil du være en del af redaktionen på MedWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:


Mikkel Aabenhus Hemmingsen, redaktør

mah@medwatch.dk
Tlf.: 3330 8387
 
Mikkel Aabenhus Hemmingsen, født 1983, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2009. Han kom til MedWatch som redaktør i maj 2017 og har tidligere været redaktør for de digitale aktiviteter tilknyttet printmediet Dagens Medicin og de digitale nichemedier, der blandt andet tæller Dagens Pharma.

 

Elizabeth Mønsted Johansen, journalist

emj@medwatch.dk
Tlf.: 3330 8354

Elizabeth Mønsted Johansen, født 1989, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har tidligere været praktikant på Dagens Medicin og i Udenrigsministeriet, og blev en del af MedWatch-redaktionen i august 2015. Hun skriver primært om bevægelser i medicinal- og biotekbranchen og har særligt fokus på selskaber inden for dermatologi, infektionssygdomme, kræft, psykiatri og neurologi.

 

 

Albert Rønning-Andersson, journalist

ara@medwatch.dk
Tlf: 3330 8373

Albert Rønning-Andersson, født 1982, er uddannet cand.comm. i journalistik og politisk administration fra Roskilde Universitet i 2014. Albert var i praktik på dagbladet Politiken og skrev speciale i datajournalistik. Før RUC læste han medicin på Københavns Universitet, og indtil han i august 2017 begyndte på MedWatch, har Albert arbejdet som erhvervsjournalist på Henley Business School – Danmark.
 

 

Ulrich Quistgaard, journalist

uq@medwatch.dk
Tlf: 3330 8349


Ulrich Fischer Skov Quistgaard, født 1978, er cand.comm. og cand. scient. soc. i Journalistik og International Affairs fra New School University i New York og Roskilde Universitet i 2010. Ulrich har tidligere arbejdet på Politiken og Jyllands-Posten og kommer fra en stilling på Krogerup Højskole som kommunikationsansvarlig og underviser i journalistik og medier. Han startede på MedWatch i februar 2019.

 

Christopher Due Karlsson, journalist

cdk@medwatch.dk
Tlf: 3136 9064

Christopher Due Karlsson, født 1992, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har tidligere været praktikant hos Dagbladet Børsen, hvor han efterfølgende også har været tilknyttet som freelancejournalist og aftenvagt. Han har derudover også arbejdet som pressekonsulent og -rådgiver hos PFA.

 

Andreas Lønstrup, journalist

E-mail: al@medwatch.dk
Tlf.: 20 89 75 85

Andreas Lønstrup, født 1994, er reporter på MedWatch, hvor han blandt andet dækker erhvervspolitik og klima. Andreas er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har været ansat på Watch Medier siden august 2018. Andreas har tidligere været journalist og nyhedsredaktør på Berlingske Business, hvor han blandt andet har skrevet om økonomi og erhvervspolitik.

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte vores salgssupport:

medwatch@infowatch.dk

Tlf. 70 777 441

 

Teknisk support

Tlf.: 70 777 441

support@infowatch.dk

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

 

 

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier