MedWatch

11 life science-selskaber med i Fruergaards nye klimapartnerskab

Lars Fruergaard Jørgensen, topchef i Novo Nordisk, har sat holdet af biotek, medico- og medicinalvirksomheder, der i regi af regeingens nye klimapartnerskaber skal komme med forslag til, hvordan life science-industrien kan reducere dens klimaaftryk.

Topchef i Novo Nordisk, Lars Fruergaard Jørgensen, har som formand for regeringens nye klimapartnerskab for life science sat holdet, der nu består af repræsentanter for 11 danske life science-selskaber. | Foto: Novo Nordisk / PR

Det er de tunge drenge i klassen, som adm. direktør i Novo Nordisk, Lars Fruergaard Jørgensen, har udpeget som medlemmer af det nye klimapartnerskab for life science og biotek, som regeringen har nedsat i november.

Som formand for partnerskabet på life science-området var det hans opgave at udpege det hold af danske medicinal-, biotek- og medicovirksomheder, som skal bidrage til at indfri regeringens ambition om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 pct. i 2030 sammenlignet med niveauet i 1990.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier