MedWatch

Medlem af styregruppe går i protest mod resultat af telemedicinsk udbud

Et udbud af telemedicin er faldet ud på en måde, der får det ene af fire medlemmer af styregruppen for FUT, Fælles Udbud af Telemedicin, til at forlade organisationen i protest. "Man ødsler med skatteydernes penge og bruger ikke sund fornuft," lyder kritikken.

Der er ballade i styregruppen for FUT, Fælles Udbud af Telemedicin, der står bag udbuddet af telemedicinske løsninger og infrastruktur til landets kommuner og regioner. | Foto: Jyllands-Posten

Der udspiller sig i disse dage lidt af et drama i styregruppen for FUT, Fælles Udbud af Telemedicin, som er organisationen, der gennemfører nationale udbud af telemedicinske løsninger og infrastruktur til landets kommuner og regioner.

Under højlydte protester har det ene af gruppens fire medlemmer således forladt styregruppen med øjeblikkeligt varsel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier