MedWatch

Tidligere Microsoft-leder samler digitale sundhedsfirmaer på Langelinie

Jesper Grønbæk har stiftet kontorfællesskabet Health Tech Hub Copenhagen, som består af ni virksomheder, der arbejder med digitale løsninger på sundhedsproblemer. Det store mål er at forbedre en milliard menneskers sundhed.

Jesper Grønbæk har stiftet kontorfællesskabet Health Tech Hub Copenhagen, som fra start tæller ni virksomheder. | Foto: Health Tech Hub Copenhagen

Når Ulrik Borch, adm. direktør for opstartsvirksomheden Injurymap, har lagt timer og dage i at skaffe sig adgang til en samarbejdspartner, en salgsindgang eller en investor, forsøger han ikke at hemmeligholde erfaringerne. Tværtimod:

"Så sent som i tirsdags havde jeg besøg af en udenlandsk samarbejdspartner, som jeg introducerede for en af de andre virksomheder," siger Ulrik Borch til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier