MedWatch

Hospital åbner testmiljø for medico- og rehabvirksomheder

Et nyt innovationslab på hospitalet i Hillerød giver iværksættere, virksomheder og startups mulighed for at udvikle og teste bud på fremtidens sundhedsløsninger. Medicoindustrien hilser initiativet velkommen, men har sine betænkeligheder.

Et nyt innovationslaboratorium, der får navnet Nordic Health Lab, slår til sommer dørene op for virksomheder, startups og iværksættere, der i samarbejde med vidensinstitutioner og offentlige aktører skal skabe fremtidens sundhedsløsninger. Foto: /ritzau/Peter Vintergaard

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Teva dropper Neurosearch-projekt: "Det var en svær beslutning"

Israelske Teva har endegyldigt stoppet udviklingen af lægemiddelkandidaten pridopidin, som stammer fra danske Neurosearch og tidligere var danskernes hovedkandidat. "Det var en svær beslutning," lyder det fra det israelske selskab, mens Neurosearch-topchef Allan Andersen påpeger, at man hele tiden har set projektet "som en lodseddel".

Novo Nordisk tester nyt program i USA: "Tag din medicin og du får den billigere"

Novo Nordisk har indgået en ny aftale i USA om en pilotprojekt, hvor diabetespatienter kan optjene rabatter på selskabets lægemidler ved for eksempel at tage deres medicin og forny deres recepter til tiden. Ifølge selskabet er det første af en række projekter, man vil teste for at nedbringe amerikanske patienters egenbetaling til medicin.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier