MedWatch

IMS vil indtage Danmark – igen

IMS Health vil endnu engang forsøge at indtage det danske marked for lægemiddeldata. Og denne gang har den internationale data- og rådgivningskoncern et ”hemmeligt” våben med sig i bagagen.

Et fejlslagent forsøg sidste år på at indtage det danske marked for lægemiddeldata har ikke fået den internationale data- og rådgivningskoncern IMS Health til at kaste håndklædet i ringen – tværtimod. For IMS er stadig interesseret i det danske marked, og denne gang vender selskabet tilbage med fornyet styrke og en ny strategi.

”Vi satte projektet i bero, men nu har vi en strategi på plads, og vi har erhvervet et selskab, der tillader os at opskalere vores tilstedeværelse på det danske marked,” siger Carlo Ciapparelli, general manager for IMS Nordeuropa til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier