MedWatch

Regionsformand og Leo Pharma råber op - politisk forslag vil tage magt fra regionerne

Et forslag fra erhvervsministerens forenklingsudvalg vil stække Region Hovedstadens mulighed for at investere i life science og giver i stedet magten til en national instans. Leo Pharma og regionen frygter, at det betyder færre penge til life science-projekter.

Sophie Hæstorp Andersen (S) og Thomas Kongstad Petersen, chef for klinisk forskning i Leo Pharma, indvier et center på Rigshospitalet i 2015 som led i NEXT-samarbejdet om klinisk forskning. Den slags samarbejder kommer i fare med et nyt politisk forslag, mener de to. Foto: Simon Klein-Knudsen

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

En "digital transformation" i Novo Nordisks F&U-afdeling, som koster 400 medarbejdere jobbet, stjal fokus i uge 38, hvor Zealand Pharma ramte plet i et afgørende fase 3-studie og Coloplast holdt kapitalmarkedsdag. MedWatch giver dig her overblikket over ugens vigtigste begivenheder.

CHMP får ny, tysk formand

Ved sit septembermøde har EU's ekspertkomité på ibrugtagning af nye lægemidler, CHMP, valgt en ny formand for de næste tre år, ny næstformand skal vælges i næste måned.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier