MedWatch

Regionsformand og Leo Pharma råber op - politisk forslag vil tage magt fra regionerne

Et forslag fra erhvervsministerens forenklingsudvalg vil stække Region Hovedstadens mulighed for at investere i life science og giver i stedet magten til en national instans. Leo Pharma og regionen frygter, at det betyder færre penge til life science-projekter.

Sophie Hæstorp Andersen (S) og Thomas Kongstad Petersen, chef for klinisk forskning i Leo Pharma, indvier et center på Rigshospitalet i 2015 som led i NEXT-samarbejdet om klinisk forskning. Den slags samarbejder kommer i fare med et nyt politisk forslag, mener de to. Foto: Simon Klein-Knudsen

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

EU vil beskytte europæiske virksomheder mod USA's Iran-sanktioner

Europæiske virksomheder skal beskyttes mod sanktioner, som USA indfører mod Iran, skriver EU-Kommissionen. I udgangspunktet positivt, men i praksis svært ladsiggørligt vurderer DI, der stadig mener, at danske medicinalselskaber, som opererer i Iran, vil blive ramt negativt. Novo Nordisk afventer situationen.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 20

Præsidentielle udfald i USA, fusion i høreapparatsbranchen, rehab-messe i Bella Center og udskiftning i Novo-toppen - MedWatch giver dig overblikket over ugens vigtigste nyheder fra dansk life science. Gik du glip af noget?

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier