MedWatch

Hørealliance mister formand: Erhvervsikonet Niels Jacobsen giver stafetten videre

Niels Jacobsen, der til daglig er adm. direktør i William Demant Invest, træder af som formand for organisationen HIMPP, der er stiftet af de største hørerapparatsfirmaer i branchen, og som har til formål at beskytte industrien mod troldeangreb.

Niels Jacobsen, der til daglig er adm. direktør for den stenrioge fond William Demant Invest, træder af som formand for hørealliancen HIMPP, han selv har været med til at bygge op. | Foto: Foto: Lars Krabbe/Ritzau Scanpix

Han har været med helt fra begyndelsen i 1996, men nu er det slut.

Erhvervsikonet Niels Jacobsen træder af som formand for organisationen HIMPP (Hearing Instrument Manufacturers Patent Partnership, red.), der er stiftet af de største hørerapparatsfirmaer i branchen, og som har til formål at beskytte industrien mod troldeangreb, der igennem årene er blevet stadig flere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Magnus Heunicke er smittet med corona

Sundhedsminister Magnus Heunicke er i selvisolation i Bruxelles, efter at ministeren har fået et positivt svar på en coronatest. Han deltog i en julefrokost i Sundhedsministeriet i fredags, hvorfra der også er et andet smittetilfælde, men smittekilden er endnu ikke fastslået.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier